pagashop.ro respecta legile existente privind confidentialitatea datelor fiind operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr.

PAGA SHOP SRL   si magazinul online www.pagashop.ro se angajeaza sa nu transmita datele cu caracter strict personal ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

pagashop.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Punerea la dispozitie a datelor personale este opțiunea clientului si el poate intotdeauna primi informatii privind folosirea si prelucrarea datelor sale personale, precum si sa solicite ca profilul sau de date personale sa fie sters, fiind necesar in acest scop sa trimita o cerere în scris la office@pagashop.ro

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice PAGA SHOP SRL  , operator de date personale are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai sus, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra.

Solicitam datele personale mai sus mentionate pentru inregistrare, crearea contului, livrarea produselor, emiterea si transmiterea facturii, transmiterea de informatii privind livrarea, produsele aflate pe stoc si ofertele speciale de care puteti beneficia. Daca refuzati sa completati datele care sunt obligatorii pentru a va inregistra si comanda, nu veti putea plasa comenzi pe această pagina de internet deoarece nu vom avea date pentru livrare si facturare.

pagashop.ro doreste sa va reaminteasca angajamentul sau cu privire la respectarea riguroasa a increderii pe care i-o acordati si a obligatiilor ce ii revin cu privire la protectia datelor dvs. conform legilor nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a legii nr. 506 din 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform legii nr. 677/2001, Dvs. aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a va adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date prin transmiterea unui e-mail la adresa office@pagashop.ro

Prin plasarea unei comenzi sunteti de acord cu conditiile de utilizare a acestui site si cu faptul ca datele dvs. vor fi prelucrate de PAGA SHOP SRL   în scopurile declarate mai sus.

PAGA SHOP SRL   nu pastreaza si nu stocheaza datele cu caracter bancar decurgând din efectuarea plăților on-line.